لیوایز؛ پوشيدني محبوب جوانان

در سال های 1950 و 1960 لیوایز از محبوبیت فوق العاده ای در میان جوانان آمریکایی برخوردار شده و شلوارهای جین نه تنها محبوب ترین شلوارها در آمریکا بلکه عنوان پرفروشترین جنس در میان اقلام

در سال های 1950 و 1960 لیوایز از محبوبیت فوق العاده ای در میان جوانان آمریکایی برخوردار شده و شلوارهای جین نه تنها محبوب ترین شلوارها در آمریکا بلکه عنوان پرفروشترین جنس در میان اقلام مختلف پوشاک را به خود اختصاص دادند. در ادامه با شركت پگاه سيستم همراه باشيد.

«لیوای اشتراوس اند کمپانی» یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پوشاک در جهان است که به واسطه شلوار جین آبی و نشان تجاری «لیوایز» شناخته می شود. لیوای اشتراوس در سال 1847 از بوتنهایم آلمان به نیویورک آمریکا مهاجرت کرده و فعالیت خود را در شرکت برادران بزرگترش به نام «جی اشتراوس برادر اند کمپانی» که به عمده فروشی پارچه می پرداختند، آغاز کرد. سرانجام، لیوای در مارس 1853 شرکت خود به نام لیوای اشتراوس اند کمپانی را تاسیس کرد.

اگرچه لیوای اشتراوس از سال های 1870 تولید لباس های جین را آغاز کرد، اما تا سال های 1920، شلوارهای جین مدرن همچنان تولید نشده بودند. لیوای اشتراوس اند کمپانی شرکتی جهانی شامل سه شعبه «لیوای اشتراوس آمریکا» که دفتر مرکزی آن در سان فرانسیسکو قرار دارد، «لیوای اشتراوس اروپا»، خاورمیانه و آفریقا که دفتر مرکزی آن در بروکسل قرار دارد و «لیوای اشتراوس آسیا» که دفتر مرکزی آن در سنگاپور قرار دارد، است.

تعداد کارکنان این شرکت در سراسر جهان بیش از 10 هزار نفر بوده و مالکیت چند برند را در اختیار دارد که «لیوایز» برند اصلی آن محسوب می شود. این برند در سال 1873 معرفی شد که به نوعی سال تولد رسمی شلوارهای جین آبی محسوب می شود. امروزه افزون بر شلوار، لباس های دیگری نیز با این برند ارائه می شوند. از اوایل سال های 1960 تا اواسط سال های 1970، لیوای اشتراوس با رشد قابل توجهی در کسب و کار خود مواجه شد زیرا شلوارهای جین آبی از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار شدند.

جرقه اولیه مبدل شدن لیوای اشتراوس اند کمپانی به شرکتی جهانی به سال 1873 باز می گردد. در آن زمان، «جیکوب دیویس» خیاطی که به طور مرتب از لیوای اشتراوس پارچه های کنفی خریداری می کرد با مشتری مواجه شد که به طور مرتب برای وصله کردن و تقویت شلوارهای شوهرش از وی پارچه می خرید. همین مساله ایده استفاده از پرچ های مسی و تقویت نقاط آسیب پذیر شلوار مانند گوشه های جیب را در ذهن دیویس ایجاد کرد. از آنجایی که دیویس پول کافی برای خرید این حق انحصاری را نداشت، ایده خود را با لیوای اشتراوس در میان گذاشت.

لیوای اشتراوس این پیشنهاد را پذیرفت و در بیستم ماه می 1873 حق انحصاری تولید شلوارهای جین پرچ دار را به نام خود ثبت کردند. در سال های 1890 نخستین شلوارهای جین «لیوایز 501» تولید شدند. این شلوارها مقاوم و راحت بوده و خیلی زود به شلوار مورد علاقه گاوچران ها، چوب برها، کارگران و … مبدل شدند.

به تدریج، شلوارهای جین مدرن در سال های 1920 به بازار عرضه شدند. اما شلوارهای جین لیوایز در سال های 1930 مورد توجه گردشگرانی که از منطقه «ساحل شرقی» آمده بودند، قرار گرفت و شهرت این شرکت بیش از پیش افزایش یافت. در سال 1934، نخستین شلوار جین آبی زنانه به نام «لیدی لیوایز» تولید شد. در سال 1936، نوار قرمز با نوشته سفید رنگ Levi’s در سمت چپ جیب پشتی راست شلوارهای جین نصب شدند تا وجه تمایز شلوارهای جین لیوایز باشند.

برهه زمانی دیگری که به افزایش شهرت شلوارهای جین لیوایز کمک کرد و به نوعی شهرت بین المللی برای آن در پی داشت به جنگ جهانی دوم باز می گردد. در آن زمان، شلوارهای جین آبی به یکی از کالاهای اساسی ضروری مبدل شده و سربازان آمریکایی در مناطقی خارج از مرزهای آمریکا آنها را به تن می کردند. لیوای اشتراوس اند کمپانی از 15 فروشنده، دو کارخانه و تقریبا بدون نفوذ در بازار شرق می سی سی پی در سال 1961، با رشدی چشمگیر طی 30 سال نیروی فروش خود را به 22 هزار نفر، 50 کارخانه و چندین اداره در 35 کشور جهان رساند.

در سال های 1950 و 1960 لیوایز از محبوبیت فوق العاده ای در میان جوانان آمریکایی برخوردار شده و شلوارهای جین نه تنها محبوب ترین شلوارها در آمریکا بلکه عنوان پرفروشترین جنس در میان اقلام مختلف پوشاک را به خود اختصاص دادند.

متاسفانه لیوای اشتراوس مبدل شدن لیوایز به نمادی جهانی را شاهد نبود زیرا در سال 1902 فوت کرد و در آن زمان اکثر آمریکایی ها همچنان با ایده شلوارهای جین آبی آشنا نشده بودند. پس از مرگ لیوای اشتراوس، چهار برادرزاده وی هدایت شرکت را بر عهده گرفتند و تا به امروز همچنان شرکتی خصوصی و خانوادگی باقی مانده است.

تحت رهبری «جی والتر هاس»، «پیتر هاس»، «پل گلاسکو» و «جورج پی سیمپکینز»، خطوط تولید لیوایز با اضافه کردن مدل ها و مدهای جدید گسترش یافته که از آن جمله می توان به تولید جین های سنگ شور شده پس از خرید شرکت کانادایی «گریت وسترن گارمنت» اشاره کرد. این شرکت تولید کننده پوشاک، روش مدرن سنگ شوری را ابداع کرده که همچنان در سطح جهانی استفاده می شود.

 

منبع: پول نیوز

پشتیبانی
پشتیبانی راهنمایی و پشتیبانی نرم‌افزارهای پگاه‌سیستم.
۰۲۱-۴۱۳۶۷۰۰۰

فروش
مشاوره تخصصی، ارائه راه‌کارهای نرم‌افزاری مالی و سازمانی.
۰۲۱-۴۱۳۶۷۰۰۰

ایمیل
با آدرس پست الکترونیک پگاه‌سیستم مکاتبه فرمایید
info@pegahsystem.com

نشانی
تهران، سهروردی شمالی – خیابان هویزه شرقی – نرسیده به خیابان شریعتی – پلاک ۱۸ – واحد ۱
تلفکس :۴۱۳۶۷۰۰۰-۰۲۱