داستان موفقیت الیزابت هولمز

  در هر نسلی از کارآفرینان، نخبه هایی وجود دارند که به قله های موفقیتی فراتر از باور رسیده اند. هر چند در این بین تنها تعداد کمی از آنها موفقیت خود را وقف فعالیت

 

در هر نسلی از کارآفرینان، نخبه هایی وجود دارند که به قله های موفقیتی فراتر از باور رسیده اند. هر چند در این بین تنها تعداد کمی از آنها موفقیت خود را وقف فعالیت های اجتماعی و بهبود جامعه کرده اند. یک تاجر زن، نابغه پزشکی و ترک تحصیل کرده از دانشگاه استنفورد، بعضی از لقب هایی هستند که الیزابت هولمز کارآفرین را توصیف می کنند که اسمش هم ردیف نام هایی چون استیو جابز، مارک زاکربرگ و خیلی های دیگر قرار گرفته است. موفقیت او یک شبه به دست نیامد، او بخش زیادی از زندگی خود را صرف رسیدن هدف خود کرده است. در ادامه با شركت پگاه سيستم همراه باشيد.

اوایل دوران کار

هولمز از همان ابتدا که در دوران دبیرستان زبان چینی را یاد می گرفت و به بعضی از دانشگاه های چینی کامپایلر C می فروخت نشان داد که یک نابغه است. او در دانشگاه استنفورد مهندسی شیمی خواند و اولین اختراع خود را در همان زمان ثبت کرد. بعد از آن او شروع به کار بر روی ویروس SARS کرد و به همین دلیل به سنگاپور سفر کرد. هر چند که او در سال دوم تحصیل را رها کرد و به دنبال رویای خود برای بوجود آوردن یک کیت پزشکی شخصی رفت.

حرفه

هولمز یک ابزار پوشیدنی برای کنترل خون بیماران به منظور تنظیم مقدار داروها ساخت که با یک تراشه تلفن همراه ادغام شده بود. به دنبال آن با اشتیاق برای به تحقق بخشیدن ایده خود آنرا با پروفسور رابرتسون در میان گذاشت که در این زمان او تنها 19 سال سن داشت. پروفسور تحت تاثیر ایده و جدیت او قرار گرفت و به عنوان مدیر شرکت او شروع به همکاری کرد و والدینش نیز به او اجازه دادند که پول شهریه دانشگاه خود را صرف این کار كند. این پشتیبانی منجر به بوجود آمدن شرکت میلیارد دلاری Theranos شد که بنیان درمان بلادرنگ و لحظه ای را بنا نهاد.

«داشتن راه جایگزین، اعتراف به عدم موفقیت است.» – الیزابت هولمز

اینکار برای او اصلا آسان نبود زیرا برای مدت طولانی از سوزن سرنگ می ترسید، اما همین ترس را پلی برای رسیدن به موفقیت ساخت. در حالیکه کارآفرینان دیگر مشتاقانه خواهان پخش کردن اخبار خود و قرار گرفتن در مرکز توجه برای جذب خریداران و سرمایه گذاران بیشتر بودند، هولمز درست برعکس آنها عمل کرد. او 11 سال از زندگی خود را صرف ساخت و توسعه تکنولوژی آزمایش خون و تشخیص کرد تا بتواند تنها با یک قطره خون که بدون زحمت از سر انگشت شما گرفته می شود به این هدف دست پیدا کند.

دستاوردها

آخرین تکامل او در سال 1960 اتفاق افتاده بود، اما هولمز یک روش منحصر بفرد را کشف کرد که پتانسیل ایجاد یک تغییر بزرگ در این صنعت را دارا بود. او یک شخصیت ناشناس باقی ماند تا زمانیکه Forbes اسم او را در لیست افراد ثروتمند زیر 40 سال قرار داد. دلیلی که برای رویکرد پنهانی او بیان می کنند در دست گرفتن این بازار کاملا بکر و گرفتن فرصت از دیگران برای رقابت بوده است. او از تمام تفریحات سالهای جوانی، گرفتن سلفی، وقت گذرانی در اینترنت و دنبال کردن ستارگان در یوتیوب صرف نظر کرد و تمام تمرکز خود را بر روی تجارت خود و فعالیت اجتماعی گذاشت. این موارد باعث شد که الیزابت جوانترین زن میلیاردر جهان بشود.

 

 

منبع: ضمیمه

پشتیبانی
پشتیبانی راهنمایی و پشتیبانی نرم‌افزارهای پگاه‌سیستم.
۰۲۱-۴۱۳۶۷۰۰۰

فروش
مشاوره تخصصی، ارائه راه‌کارهای نرم‌افزاری مالی و سازمانی.
۰۲۱-۴۱۳۶۷۰۰۰

ایمیل
با آدرس پست الکترونیک پگاه‌سیستم مکاتبه فرمایید
info@pegahsystem.com

نشانی
تهران، سهروردی شمالی – خیابان هویزه شرقی – نرسیده به خیابان شریعتی – پلاک ۱۸ – واحد ۱
تلفکس :۴۱۳۶۷۰۰۰-۰۲۱