هر فرصتی برای دیده شدن و ارائه محتوا ارزشمند است. فعالیت شما در شبکه های اجتماعی مسیر تازه ای است برای ارائه اطلاعات و محتوای مرتبط با برند تجاری شما. آمارها پتانسیل عظیم بازاریابی شبکه های اجتماعی را برای افزایش نرخ فروش ثابت می کند، همچنین نشان می دهد درک صحیحی برای دست یابی به نتیجه مطلوب از این روش وجود ندارد. آنچه در ادامه مي آيد راهكارهايي است كه مي توانيد به واسطه آنها كسب و كارتان رونق مي يابد.
افزایش ترافیک سایت
بدون شبکه های اجتماعی ترافیک سایت تان محدود به افرادی می شود که از قبل برند شما را می شناسند و کسانی که در اینترنت کلمات کلیدی سایت تان را جستجو کرده اند. هر پروفایلی که در شبکه های اجتماعی می سازید مسیری برای هدایت مردم به سایت تان است و هر مطلبی که در آن پروفایل ها را به اشتراک می گذارید، موقعیتی برای جذب بازدیدکننده های جدید است. هرچه مطلب به اشتراک گذاشته شده در شبکه های اجتماعی باکیفیت تر باشد، ترافیک بیشتری تولید می کنید و ترافیک بیشتر، مشتریان بیشتری را به سوی شما هدایت و جذب می کند.
کاهش هزینه های بازاریابی
برای بازاریابی شبکه های اجتماعی تنها به ۶ ساعت وقت در هفته نیاز دارید.
طبق آمار هاب اسپات، برای ۸۴ درصد از بازاریابان کافی است تنها ۶ ساعت در هفته وقت صرف کنند تا بتوانند ترافیک بالا تولید کنند. ۶ ساعت کار برای ابزار تبلیغاتی فوق موثری مانند شبکه های اجتماعی هزینه زیادی نیست. اگر بتوانید تنها روزی یک ساعت برای تولید محتوای اختصاصی و استراتژی های برقراری ارتباط وقت صرف کنید، نتیجه تلاش هایتان را خواهید دید. حتی هزینه تبلیغات در صفحات پربازدید فیسبوک و توییتر نیز بسته به مقصود شما نسبتا ارزان است. با شروع از قدم های کوچک برای تامین بودجه به مشکل برنمی خورید، به محض اینکه با نحوه کار آشنا شدید و مسیر درست را پیدا کردید، می توانید بودجه تان را افزایش بدهید تا به همان نسبت مشتری بیشتری جذب کنید.
بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو
سئو بهترین راه جذب ترافیک است، اما لازمه های موفقیت متغیرند. در حال حاضر دیگر به روزرسانی مرتب وبلاگ، استفاده از تیترها و برچسب های بهینه سازی شده و توضیحات متای مناسب و پخش لینک سایت کافی نیست؛ حضور در شبکه های اجتماعی برای رتبه بندی گوگل و موتورهای جستجوی دیگر معیار برجسته ای است، زیرا برندهای قدرتمند همیشه از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند و به همین علت فعال بودن در شبکه های اجتماعی به موتورهای جستجو نشان می دهد برند شما قانونی، معتبر و قابل اعتماد است. پس اگر می خواهید مجموعه کلمات کلیدی سایت تان رتبه بهتری داشته باشد، حضور قوی در شبکه های اجتماعی تقریبا الزامی است.
برقراری ارتباط مستقیم با مشتری
شبکه های اجتماعی در اصل همانند ایمیل یا تماس تلفنی، راهی برای برقراری ارتباط هستند. هر تعاملی که در شبکه های اجتماعی با مشتری هایتان دارید، موقعیتی برای نشان دادن سطح خدمات تان به عموم مردم و غنی سازی روابط شما با مشتریان است. برای مثال، اگر یک مشتری در توییتر از محصول شما شکایت کرده است، می توانید سریعا با اشاره به کامنت او پیش چشم عموم معذرت خواهی کنید و برای اصلاح ایراد ذکر شده اقدام کنید یا اگر مشتری از شما تعریف کرده است، می توانید از او تشکر و محصولات بیشتری به او معرفی کنید. اگر با مشتریان ارتباط مستقیم برقرار کنید احساس می کنند به آنها اهمیت می دهید.
شناخت بهتر مشتری
شبکه های اجتماعی همچنین این موقعیت را در اختیار شما قرار می دهند که اطلاعات ارزشمندی در زمینه علایق مشتریان و رفتارهای آنان به دست آورید، می توانید نظرات کاربران را بخوانید تا بفهمید مردم دقیقا درباره کسب وکار شما چه فکری می کنند. می توانید محتوایی را که به اشتراک می گذارید بر حسب موضوع تقسیم بندی کنید تا ببینید مخاطب به کدام موضوع علاقه بیشتری نشان می دهد. سپس در آن زمینه محتوای بیشتری تولید کنید. می توانید میزان جذب مشتری را بر مبنای تبلیغات گوناگونی اندازه گیری کنید که در شبکه های اجتماعی مختلف ارسال کرده اید و در نهایت برای کسب درآمد بهترین ترکیب را بیابید.
مزیت های بازاریابی در شبکه های اجتماعی گفته شد، اگر هنوز هم برای شروع مردد هستید نکات زیر را در نظر بگیرید:
شما در حال رقابت هستید. رقبای شما هم اکنون در شبکه های اجتماعی فعال هستند؛ یعنی مشتریان و ترافیکی که از شبکه های اجتماعی می تواند نصیب شما شود، توسط آنها جذب می شود. اجازه ندهید رقبا در غیاب شما تمام مزایا را کسب کنند. اگر به هر دلیلی در شبکه های اجتماعی وارد عرصه رقابت نشده اید، دلایل بسیاری برای شروع هستند. راه برای شما باز است.
هر چه زودتر شروع کنید، بیشتر سود می کنید. شبکه های اجتماعی روابط جدید ایجاد می کنند و باعث رشد چند برابری مخاطب می شوند؛ دنبال کننده های شما دوستان شان را با شما آشنا می کنند، دوستان آنها دوستان دیگرشان را و… هرچه زودتر شروع کنید، زودتر می توانید مخاطبان تان را افزایش بدهید.
ضرر و زیان احتمالی بازاریابی در شبکه های اجتماعی ناچیز است. اگر واقع بینانه نگاه کنید متوجه می شوید با فعالیت در شبکه های اجتماعی چیزی از دست نمی دهید. زمان و پولی که باید صرف ساختن پروفایل و ارسال مطلب کنید از هزینه های روش های بازاریابی دیگر کمتر است. برای حضور در شبکه های اجتماعی تنها به ۶ ساعت وقت در هفته یا چند صد هزار تومان پول نیاز دارید.
منبع: تابناک