نرم افزار BI «پگاه سیستم» بهعنوان یکی از بخشهای مدیریتی نرم افزار ERP ایرانی این شرکت در کنار نرم افزار داشبورد مدیریت ، نرم افزار گزارشدهی مدیران و مدیریت پیام نقش محوری در ارائه خروجیهای مدیریتی بهروز و کمک به مدیران در اداره سازمان بر اساس اطلاعات بههنگام و دقیق دارد.
مدیران ارشد برای تصمیمگیری، نیازمند گزارشهایی هستند که ازبه همآمیزی سیستمهای عملیاتی سازمان و توزیعهای زمانی آنها حاصل میشود . یکپارچهسازی و خلاصه کردن حجم انبوه اطلاعات، در نظم دستی بسیار زمانبر و مستعد اشتباههای انسانی است و در دیدگاه جامع و اجمالی لازم برای مدیران ارشد خدشه وارد مینماید.
برای تحلیلهای درست مدیریتی، سیستم هوش تجاری این امکان ها را فراهم میآورد که: خلاصههای زمانی، تلفیق دادههای حاصل از سیستمهای عملیاتی، مشاهده روندهای تغییرات ، فرمولنویسی، تعریف و کنترل شاخصهای کلیدی فرایند (KPI)، بهکارگیری شاخصهای از پیش تعریف شده در حوزههای مالی، بازرگانی، کیفیت و…، طراحی داشبوردهای دلخواه برای آگاهی از وضعیت، سهولت مشاهده نمایشگرهای وضعیت و پشتیبانی از کارت امتیازدهی متوازن، کنترل وضعیت جاری ،بررسی روندها و بررسی از کل به جزء (Drill Down) و حرکت در میان ابعاد مدیریتی مرتبط (DRILL Through) و همچنین دستیابی به امکان ابزارهای پیشرفتهتر مانند OLAP تا اطلاعات تصمیمسازی و تصمیمگیری را از اطلاعات خام سازمان خود بدست آورند.
نرم افزار BI «پگاه سیستم» با توسعه نرم افزار داشبورد مدیریت «پگاه سیستم» و ترکیب با ابزارهای گوناگون قدرتمند برای تصویرسازی گزارشات و با امکان فراخوانی اطلاعات از منابع اطلاعاتی مختلف توانسته مدیران را در توسعه هوشمندی تجاری سازمانشان و مدیریت بر مبنای اطلاعات دقیق و در عین حال لحظهای و بههنگام یاری نماید.
برخی از امکانات نرم افزار BI می توان به موارد زیر اشاره نمود:
ویژگیها و امکانات
-
تعریف شاخصهای کلیدی فرایند (KPI) بر مبنای اطلاعات سیستمهای عملیاتی
-
به کارگیری شاخصهای پیشفرض در حوزههای مالی، بازرگانی، کیفیت و…
-
ارائۀ مقادیر محاسبه شدۀ شاخصها براساس تجمیع اطلاعات سیستمهای عملیاتی
-
بهکارگیری مکعبهای متناسب با موضوعات مدیریتی و امکان مشاهدۀ روَندها در ابعاد مدیریتی مکعبها، نظیر محصولات، مشتریان، توزیع جغرافیایی، نمودار سازمانی، عملیات تولیدی و… و محدودسازی و تحلیل آن با ابزارهای فیلتر، بررسی از کل به جزء (Drill Down) و حرکت در میان ابعاد مدیریتی مرتبط (Drill Through).
-
فرمولنویسی بر مبنای اطلاعات سازمان، تعریف متغیرهای موردبررسی دلخواه
-
تعریف اهداف عملکردی هر شاخص بهصورت محدودههای مطلوب، هشدار و نامطلوب
-
تعریف حقوق دسترسی اطلاعات سازمانی برای سیاستگذاری متناسب
-
سهولت تعریف و بهکارگیری شاخصها، بررسی روَندها و داشبوردها برای تحلیل های مدیریتی